Mckenzie terapi

Hold i ryggen – hekseskud – lumbago – dolores dorsi. Der er mange betegnelser for smerter i ryggen og en af de behandlingsmetoder, der er til at afdække og behandle disse, er Mckenzie Terapi.

Mckenzie-metoden er en veldokumenteret behandlingsmetode, hvor man ved at gentage bevægelser og belastninger i forskellige positioner, kan lindre smerter og øge bevægelighed. Metoden kan give dig redskaber til at hjælpe dig selv med at reducere smerter og dermed opnå et normalt funktionsniveau. 

Det er en behandlingsmetode og diagnosticeringskoncept, der  i høj grad vægter at uddanne dig selv i dit ryg- eller nakkeproblem og gennem meget simple øvelser, reducere smerterne og genskabe normalt funktionsniveau. 

På baggrund af dine smerter og leddenes evne til at bevæge sig, kan vi finde frem til hvilken type problem du har. Denne type undersøgelse sikrer dig, at du selv får indsigt i hvorfor du har ondt, og lærer dig at gøre noget ved det. 

Istedet for at gå med disse daglige gener, så kan vi hjælpe dig til en normal hverdag igen. Det er vigtigt at blive undersøgt grundigt hos en fysioterapeut, således det ikke kan udvikle sig til fx en discusprolaps.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.