Virksomhedsaftale

Ved at lave en virksomhedsaftale med os, kan sygefraværet forebygges eller afhjælpes. Vi kan med forskellige behandlingsmetoder forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede gener hos medarbejderne og derved forbedre deres generelle sundhedstilstand og ydeevne.
Vi lægger vægt på grundig rådgivning. Der sammensættes en ordning, som får størst mulig gavn for såvel virksomhed som medarbejdere. Der er fokus på af finde præcis den løsning, der imødekommer virksomhedens individuelle behov og udfordringer.

Passer arbejdspladsen ikke den enkelte?

Vi har stort fokus på ergonomi, da det er vigtigt at den enkelte arbejdsplads passer til individet. Efter aftale kan fysioterapeuten vejlede de ansatte på virksomheden individuelt eller i grupper. Siddestillingen er vigtig for at forbygge skader eller gener. Udstyr og arbejdsredskaber er essentielt for et godt arbejdsmiljø. Fysiske faktorer er alt afgørende for et godt arbejdsmiljø.

Behandlingen bliver tilpasset jeres virksomhed

Hunderupvejens Fysioterapi tilbyder de mest effektive former for behandlinger i form af fysioterapi med øvelser, udspænding, massage og kinesiotape. Behandleren er autoriseret fysioterapeut og har stor erfaring. Behandlingerne følges op af personlig rådgivning med øget fokus på forebyggelse i hverdagen, som f.eks. ændringer af arbejdsstillinger, pauser med motion og øget fysisk aktivitet i øvrigt.

Fysioterapibehandling er en værdifuld personalegode som hjælper medarbejderne til bedre trivsel og til at kunne yde mere i dagligdagen.

Kontakt os for yderligere information via  info@hunderupvejensfysioterapi.dk eller på tlf 66148314. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.